HC 3 Skinshooter

Deze nieuwe generatie Mesotherapie apparaat is een modern ethetisch apparaat voor de beste beauty resultaten. Het werkt met electropolarisatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode waarbij de hydrofiele werkstofserum in de huid kan dringen precies daar waar het nodig is.

Mesotherapie

Met deze vorm van mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van naalden of injecties de huid alweer in optimale coditie te brengen.Rimpels worden zichtbaar minder. Door dat de wekstoffen met deze techniek in de diepere huidlagen dringen wordt de celmetabolisme gestimuleerd en ontstaat een vernieuwende celstruktuur wat resulteert in vermindering van rimpels in de diepere huidlagen. Ook treedt een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acne en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Voorafgaande aan de Mesotherapie

Wordt de huid de eerste keer behandeld met een peeling naar gelang van de huidtype. Dat is om de huid optimaal toegankelijk te maken voor de werkende stoffen. Vervolgens wordt met de HC3 Skinshooter behandeld gedurende 30 minuten. Afhankelijk van de huidconditie wordt bepaald hoe veel behandelingen nodig zijn om de gewenste resultaten te berijken.Vanzelfsprekend is een kuur altijd efectiever. 1 behandeling in de week of per 2 weken.

Hier onder vindt u een overzicht van de mogelijke behandelingen met de HC3 Skinshooter:
Eye & Sensitive Treatment

– Egaliserende behandeling

Voor het verminderen van kraaienpootjes, het ontzwellen van het oogcontour, het verdichten van dun weefsel en verbeteren van couperose (rode bloedvaatjes)

Rebuild 30+ Treatment

-Reactiverend, opbouwende behandeling
Voor de heropbouw van de huid vanaf 30

Cell Boost 40+ Treatment

Energiebehandeling
Cel stimulatie voor de huid vanaf 40.

Restructure 50+ Treatment

-Lipofiller behandeling
Herstructureert de huid vanaf 50.

Restructure 60+ Treatment

-Regeneratie en aanvulling aan collageentekorten

Herstructureert de huid van 60
De serums zijn:
-Vrij van parabenen, PEG’s en minerale oliën
-Vrij van parfum, kleurstoffen en schadelijke bewaarmiddelen
-Dermatologisch getest

Prijs € 64,50 / behandeling